Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takim me fermerët

Njoftim!
Ftojmë të gjithë fermerët më datë 14 Mars, ora 11:00, pranë Pallatit të Kulturës Roskovec, në trajnimin ku do të prezantohen:
– Skemat e subvencioneve dhe grandeve në bujqësi për vitin 2018
– Teknologjitë e serave të thjeshta diellore sipas kërkesave të grandeve ndërkombëtare
Të ftuar: ekspert në fushat e sipërpërmendura.
Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij trajnimi.

Facebook
Facebook