Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhje e Këshillit Bashkiak

Ju njoftojmë se ditën e Enjte, datë 27.10.2016 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

Facebook
Facebook