Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

LUFTA NDAJ KANCERIT TE GJIRIT

Ditën e premte, datë 14 tetor 2016, ora 11 në qendër të qytetit Roskovec do të zhvillohet një tubim sensibilizues për ndërgjegjësimin e qytetarëve lidhur me mbrojtjen dhe luftën ndaj kancerit të gjirit.
Ftojmë të gjithë gratë dhe vajzat, të rinjë e të reja, intelektualë të mblidhemi para Bashkisë Roskovec.

Facebook
Facebook