Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

LISTAT PARAPRAKE TE ZGJEDHJEVE PARLAMENTARE

Ju njoftojmë se në bazë të Kodit Zgjedhor, Bashkia Roskovec ka bërë publikimin e listave paraprake të zgjedhjeve Parlamentare që do të zhvillohen më datë 18/06/2017.
I lutemi të gjithë qytetarëve që kanë mbushur moshën për të votuar të verifikojnë emrin e tyre në këto lista dhe për çdo mungesë të emrit ose pasaktësi të të dhënave të paraqiten pranë zyrës së Gjëndjes Civile në Roskovec ose Njësive Administrative.

Facebook
Facebook