Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se më datë 16 Korrik, ora 17:00, zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak, në ambientet e sallës së mbledhjeve të Këshillit.

Ju informojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe jeni të lutur të merrni pjesë.

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).