Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Për zhvendosjen e familjeve përkatëse në zbatim të projektit “Për rikualifikim urban dhe Zhvillimin e Bllokut nr. 2, qendra e qytetit Roskovec” (2 MB)

Attachments

Facebook
Facebook