Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

E drejta për t’u informuar dhe për t’u ankuar

Koordinatori:Delina Hoxha
CV (kliko ketu)
E-mail:delina.hoxha@bashkiaroskovec.gov.al
Telefon:069 65 56 422
Adresa:Lgj nr 1, Qender Roskovec, Bashkia Roskovec, Kodi Postar:9306
Orari:E hënë – E premte 08:00 – 16:00
Format kërkese (kliko ketu)
Format ankese (kliko ketu)

Facebook
Facebook