Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Të njohim Bashkimin Evropian

“Të njohim Bashkimin Evropian”
Me këtë temë u prezantuan vogëlushët e klasës së pestë të shkollës “Alush Grepcka”, Roskovec.
Qellimi i këtij aktiviteti ishte prezantimi dhe njohja e nxënësve me Bashkimin Evropian dhe këndin e BE-së në Roskovec. 
Aktivitet ky i organizuar nga koordinatorët e BE në Roskovec në bashkëpunim me mësuesen Elisabeta Kaçeli.
Ju ftojmë të vizitoni këndin e BE-së , pjesë e projektit “Bashkitë për në Evropë”, i financuar nga Bashkimi Evropian.
Doni informacione për BE???
Ejani pranë këndit të BE-së në Roskovec.
Ju mirëpresim!

Facebook
Facebook