Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kthim përgjigje për ligjshmërinë e vendimit nr 27 nr 28 nr 29 dhe nr 30 datë 20.04.2021 të Këshillit Bashkiak Roskovec:

Facebook
Facebook