Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ferma “Islam Agaci”

Biznes:  Ferma “Islam Agaci”

Adresa : Roskovec

Kontakt :

Produkti që tregton : Ferma “Islam Agaci” prodhon dhe kultivon lajthi, në një siperfaqe prej 7 dynymesh. Megjithëse një kulturë e re për zonën tone, prodhimi I z.Islam Agaci është shumë i mbarë dhe cilësor . Tashmë shumë I kërkuar dhe shitur në tregun vendas.

Eksperienca në treg : Që nga viti 2012

Facebook
Facebook