Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

  1. Drejtor: Vakant
  2. Përgjegjës Sektori i Bujqësisë dhe Veterinarisë: Asqeri Ruko
    Email: asqeri.ruko@bashkiaroskovec.gov.al
Facebook
Facebook