Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Bar Restorant “Algesti”

Biznes: “Bar Restorant “Algesti” Luar”

Adresa : Luar, Njësia Administrative  Kuman, Bashkia Roskovec

Kontakt : Agim Cobo 0694582593 , 0682743478

Produkti që tregton :  Bar Restorant “Algesti” ofron gatime tradicionale të gatuara në saç si : qumështor, pershesh me gjel deti, tava me zogj fshati dhe bibë, pispili etj. Të përgatitura me produkte bio të zonës. I ndodhur në Luar,  ngjitur me pyllin e Luarit me një panoramë dhe ajër që të mbush shpirtin.

Eksperienca në treg : 30 vjet

 

Facebook
Facebook