Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A&V Sakaj

Biznes: “A & V Sakaj”

Adresa : Suk 1, Njësia Administrative Strum, Bashkia Roskovec

Kontakt : 068 430 9815

Produkti që tregton : Operatori “ A & V Sakaj “ , prodhon, grumbullon  dhe eksporton produktet si domate,speca,kastravec, fiq të thatë, kunguj, presh, mandarina dhe shumë produkte te tjera në tregjet jashtë vëndit në Ballkan, dhe në Europë. Përpos këtyre ky  operator ofron shërbime dhe këshilla të vlefshme të lidhura me cilësinë e produkteve dhe një prodhim sa më të kontrolluar.

Eksperienca në treg : Që nga viti 2005

Facebook
Facebook