Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

TRAJNIM PËR ROLIN E GRAVE NË VENDIMMARRJE

Sot në ambjentet e Bibliotekës së qytetit Roskovec u zhvillua trajnimi për fuqizimin e rolit të grave në vendimmarrjen lokale. Në të njëjtën kohë synohet edhe mundësia për t’i pajisur gratë me me aftësi të reja në funksion të inisiativave politikëbërëse dhe vendimmarrje.
Në këtë trajnim merrnin pjesë gra të zgjedhura këshilltare, biznesmene të bashkive Roskovec dhe Patos.
Aktivitetin e përshëndeti edhe kryetarja e Bashkisë Roskovec zj. Majlinda BUFI.
[lsvr_gallery images=”1921,1922,1923,1924,1925,1926,1927,1928,1929,1930,1931,1932,1933,1934″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *