Thirrja e dytë publike për OSHC-të në kuadër të projektit ReLOaD

BASHKIA E ROSKOVECIT NË PARTNERITET ME PROGRAMIN ReLOaD SHPALL: THIRRJEN E DYTË PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE PËR DORËZIMIN E PROJEKT PROPOZIMEVE NË PROGRAMIN RAJONAL PËR DEMOKRACINË VENDORE NË BALLKANIN PERËNDIMOR (ReLOaD) Programi Rajonal për Demokraci Vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD) financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për … Continue reading Thirrja e dytë publike për OSHC-të në kuadër të projektit ReLOaD