Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ROSKOVECI NË REVISTËN “TRAVEL

Këto ditë doli nga shtypi revista prestigjoze TRAVEL e cila promovon vlera interesante në treva të ndryshme të vendit tonë që tërheqin vëmendjen e turistave të huaj dhe vendas. Kjo revistë, që shpërndahet në të gjitha trevat shqipfolëse të rajonit ballkanik e më gjerë, i kushtoi vëmendje të madhe edhe Roskovecit.
[lsvr_gallery images=”1470,1471″ items_per_row=”2″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *