Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PUNOHET PËR TROTUARIN

Të gjithë udhëtarëve u ka rënë në sy se në anë të rrugës Roskovec- Kuman po punohet për ndërtimin e një trotuari. Ky rrugëkalim për qytetarët krijon hapsirën e duhur për kalimin e makinave dhe shton sigurinë e kalimtarëve. Këto punime janë pjesë e një plani rregullues në hyrje të qytetit.
[lsvr_gallery images=”1449,1450,1451,1452,1453,1454″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *