Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Unë zgjedh të jetoj pa dhunë

Më datë, 25.11.2016, ora 13:30, në ambientet e Pallatit të Kulturës, organizohet takim sensibilizues kundër dhunës ndaj gruas, nën sloganin “ Unë zgjedh të jetoj pa dhunë”. Ky aktivitet organizohet nga Bashkia Roskovec dhe Organizata “ Gruaja, Komuniteti,Mjedisi”. Le të bashkohemi për një shoqëri më të mirë pa dhunë!
Ju ftojmë të gjithë të bëheni pjesë!

Facebook
Facebook