Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Të premten futboll

Për shkak të ndeshjes Shqipëri – Zvicër që luhet të shtunën, ndeshja e radhës për kupën “24 Korriku”, midis Strumit dhe Kurjanit do të luhet të premten në fushën e bukur të Sukut. Ndeshja fillon në orën 17.oo. Ejani të gjithë në këtë festë sportive.

Facebook
Facebook