Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

SociAL Qendër Komunitare

Ditën e mërkurë, më datë 04.10.2017, ora 12:30, pranë Pallatit të Kulturës Roskovec do të organizohet një takim prej Youth Act dhe bashkisë Roskovec në kuadër të projektit të financuar prej IADSA “ SociAL Qendër Komunitare”.
Disa prej temave që do trajtohen janë:
1. Demokracia dhe qeverisja e mirë
2. Të drejtat e njeriut
3. Mosdiskriminimi
4. Shërbimet dhe shtresat në nevojë.
Ju ftojmë të merrni pjesë!

Facebook
Facebook