Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Seanca e Këshillimit me komunitetin

Të nderuar qytetarë,
Ju njoftojmë se ditën e martë, datë 18.06.2019, ora 11:00, në ambientet e Qendrës Social Komunitare, organizohet Seanca e Këshillimit me komunitetin për mbledhjen e Këshillit të Bashkisë, e cila do të zhvillohet në datën 19.06.2019 dhe konkretisht për pikat Nr.9, Nr.10, Nr.11. të rendit të ditës.
Ju ftojmë të bëheni pjesë e kësaj seance këshillimi.
Ju faleminderit !

Facebook
Facebook