Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhje Këshillit Bashkiak

Ju njoftojmë se ditën e Hënë, datë 24.04.2017 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

Facebook
Facebook