Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhje e Këshillit Bashkiak

Njoftim për mbledhje!

Ju njoftojmë se ditën e martë , datë 26. 09. 2017 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

#Informohu!

#Mbledhja_e_muajit

Facebook
Facebook