Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hartimi i “Planeve operacionale të zhvillimit lokal”

Ditën e enjte më datë 4 shkurt 2016, ora 11.oo në Pallatin e Kulturës Roskovec zhvillohet një takim në kuadër të projektit për hartimin e “Planeve operacionale të zhvillimit lokal”. Në këtë takim ftojmë të jenë pjesëmarrës dhe të shprehin mendimet e tyre përfaqësues të biznesit, të sektorit të arsimit, përfaqësues të shoqërisë civile, veteranë dhe pensionistë, nga komunitetet rom dhe atë sportiv etj.

Facebook
Facebook