Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesa Publike

Njoftim!

Njoftohen të gjithë qytetarët e bashkisë Roskovec se ditën e premte, datë 05.01. 2018, sipas grafikut të mëposhtëm, do të zhvillohen dëgjesa dhe konsultime publike për planin tarifor të Ujësjellës-Kanalizime Sh. A. Roskovec , për vitin 2018.
Lutemi për pjesëmarrjen Tuaj!
Bashkia Roskovec , ka detyrimin të marrë në konsideratë idetë dhe mendimet Tuaja për zhvillimin e qytetit tonë.
Ju falenderojmë për bashkëpunimin!

Facebook
Facebook