Njoftohen të gjithë qytetarët dhe tregtarët të cilët ushtrojnë aktivitetin e tyre në tregun publik të  ditës së dielë se duke filluar prej datës 07.06.2020 dhe në vazhdim do të nis funksionimi i tregut, duke patur parasysh protokollet e përcaktuara për mbrojtjen nga COVID-19.

Vendosja e tregtarëve do të bëhet nën monitorimin e grupeve të punës të ngritura nga Bashkia Roskovec, bazuar në rregulloren për funksionimin e tregut publik  të miratuar prej Këshillit Bashkiak  Roskovec, me vendim nr 37, datë 29.05.2020.

Duke ju falenderuar paraprakisht për mirëkuptimin!

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).