Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NJË DITË NË NJËSINË ADMINISTRATIVE KUMAN

Të gjitha zyrat e njësisë janë të hapura dhe në pritje të komunitetit për problem të ndryshme. Më të ngarkuara sigurisht janë ato të Drejtorisë së Bujqësisë, të Shërbimeve apo dhe Urbanistikës.
Të martën më datë 10 maj 2016 ishte planifikuar edhe një mbledhje me kryetarët e zgjedhur të fshatrave lidhur me parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike. I pranishëm ishte zëvendëskryetari i Bashkisë Roskovec z. Afrim Plaka, inspektori i Policisë së Shtetit z. Ferrik Hoxha.
Kryetari i komanduar i Njësisë z. Riza Dyle paraqiti këtë problem si shqetësim të mbarë komunitetit. Të gjithë diskutantët mbështetën këtë mendim. Para se të fillonte mbledhja ne fiksuam edhe një grup punonjësish të pastrimit që punonin në oborrin e shkollës Marinëz, në kanalet rreth lagjes etj.
Ky fotoreportazh pasqyron një ditë normale pune në NJ. Administrative Kuman.
[lsvr_gallery images=”1384,1385,1386,1387,1388,1389,1390,1391″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x