Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

KONCERT FËMINOR

I Qershori i këtij viti gjallëroi skenën dhe sallën e Pallatit të Kulturës Roskovec. Fëmijët e kopshteve të qytetit Roskovec shpërthyen me zërat gazmorë. Këngë, valle e recitime, skena improvizimi u pëlqyen nga prindërit që mbushnin sallën. Në emër të Bashkisë Roskovec përshëndeti zëvendëskryetari Afrim Plaka. Fotoreportazhi sjell pamje nga ky koncert. Koncerte të tilla u zhvilluan në shumë kopshte të Bashkisë Roskovec. Shpejt do të kemi një fotoreportazh përmbledhës edhe nga kopshtet e fshatrave.
Edhe një herë: GËZUAR 1 QESHORIN, FËMIJË TË DASHUR!
[lsvr_gallery images=”1735,1736,1737,1738,1739,1740,1741,1742,1743,1744,1745,1746,1747,1748,1749″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *