Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

JAVA EUROPIANE E LËVIZSHMËRISË

Sot në kopshtin e fëmijëve Vidhisht në kuadër të Javës Europiane të Lëvizshmërisë u zhvillua një veprimtari sensibilizuese dhe argëtuese edukative. Në posterat e shkruar transmetohej një mesazh që lidhet me këtë temë interesante.
Me rastin e Javës Europiane të Lëvizshmërisë do të zhvillohen edhe veprimtari të tjera. Fotoreportazhi i sotëm i kushtohet ditës së parë.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.