Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

FILLOI NDËRTIMI I UNAZËS

Lajmi i mirë për ndërtimin e unazës së qytetit ka disa ditë që qarkullon. Kurse dje dhe sot ka filluar puna në terren. Janë orët e para dhe makineritë po kryejnë punimet. Kjo unazë që fillon në kryqëzimin në hyrje të qytetit prsanë fushës së sportit dhe mbaron pranë spitalit dhe bashkohet me rrugën Fier-Berat.
Ndërtimin e kësaj unaze e ka marrë përsipër firma “Boshnjaku-B”.
Ja disa pamje nga fillimi i punimeve.
[lsvr_gallery images=”1901,1902,1903,1904,1905,1906″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *