Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fëmijet dhe Shëndeti

Më datë 08.06.2016, Qendra Shëndëtsore Kuman me doktoreshë Blerina Buzi, në bashkëpunim me organizatën Jofitimprurëse, “Gruaja, Mjedisi, Komuniteti”, në të gjitha shkollat e “Njësisë Administrative Kuman” organizuan projektin “Fëmijet dhe Shëndeti” ky projekt do të organizohet dhe me fëmijët e të gjithë Bashkisë Roskovec
[lsvr_gallery images=”1811,1812″ items_per_row=”2″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *