Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

VENDIM PER MIRATIMIN E MARREVESHJES DHE PJESEMARRJEN E BASHKISE ROSKOVEC NE SUBJEKTE ME KOMPETENCA TE PERBASHKETA ME QELLIM KRYERJEN E SHERBIMEVE TE TRAJTIMIT TE MBET JEVE

Facebook
Facebook