Ti sill ide, ne i kthejmë në biznes 
Kjo mundësi shumë e mirë për të filluar ndryshimin, bëri bashkë shumë të rinj e të reja të cilët kanë ide dhe synojnë të hapin biznese të ndryshme.
Ky ishte trajnimi i parë, ku ata morën disa nga mësimet bazë që nevojiten para se të hapësh një biznes në mënyrë që të rezultojë i suksesshëm.
Trajnimi ishte bashkëpunim i bashkisë Roskovec me Ambasadën Zviceriane, Shoqatën “ Njerëzit të Parët” , English Corner dhe Swiss Contact.
Të rinjtë u trajnuan nga përfaqësuesit e Ambasadës Zviceriane z. Christian Atz, z. Çelik Nimani dhe përfaqësuesja e shoqatës “Njerëzit të Parët” zj.Lusiana Mailaj.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).