Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

TESTIM ZYRTAR PËR SPECIALISTËT NË BASHKI

Në zbatim të Ligjit nr.152/2013 “Për Nëpunësin Civil” i ndryshuar, Njësia e Menaxhimit te Burimeve Njerëzore e Bashkisë Roskovec më datë 23.06.2016 zhvilloi testimin me shkrim/intervistat me gojë për pranimin në shërbimin civil për kategorinë ekzekutive, (specialistët) për grupin e pozicioneve:
specialist të auditit të brendshëm
specialist finance
specialist jurist
specialist të ndihmës ekonomike
specialist urbanistike
specialist arkivist
specialist i tatim -taksave

Kandidatët do të vlerësohen nga Komisioni i Përhershëm i Pranimit, i ngritur pranë Bashkisë Roskovec ku bëjnë pjesë:
Drejtori Juridik dhe i Burimeve Njerezore, Drejtori i Financës, Drejtori i Planifikimit dhe Zhvillimit të Territorit, përgjegjësi i sektorit të Burimeve Njerëzore, ekspertë të jashtëm sipas ligjit: pedagogë universiteti, avokatë, auditues i brendshëm dhe punonjës me eksperiencë të konsiderueshme pune në administratën publike.
[lsvr_gallery images=”2056,2057,2058,2059,2060,2061,2062,2063,2064,2065,2066,2067″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x