Komunikim i vazhdueshëm me qytetarët dhe transparenca ndaj tyre janë dy elementët kryesor për të qënë të suksesshëm.
Puna jonë e përditshme bazohet në këto dy parime themelore.
Pasqyrimi i takimit me qytetarët i Zv. Kryetarit të Bashkisë z. Isa Hoxha.
#Transparencë

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).