Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: Të drejtat e konsumatorit

“Konsumator, Bli me zgjuarsi”

“Konsumator, Bli me zgjuarsi”.
Ditën e sotme , Bashkia Roskovec ka nisur një fushatë për sensibilizimin e konsumatorëve.
Një grup pune ka nisur shpërndarjen e fletë palosjeve dhe sensibilizimin e komunitetit për të drejtat e tyre si konsumator.
[lsvr_gallery images=”3965,3966,3967,3968″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook