Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: rilindje urbane

Rikonstruksioni rrugës Ngjeqarit

Nuk është thjeshtë një rikonstruksion rruge por një nevojë dhe domosdoshmëri për të gjithë banorët e Ngjeqarit dhe jo vetëm.
Ky është vetëm fillimi i punës.
🔛Kemi filluar me zgjerimin e rrugës dhe bordurat anësore, do vazhojmë me asfaltimin dhe më pas me ndriçimin.
🔜Pas përfundimit do të vijojmë diku tjetër, për të sjellë më pranë urbanizimin e zonave rurale.

#Rilindje_Urbane
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5372,5373,5374,5375,5376,5377,5378″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Infrastruktura Rrugore

Sot Kryetarja e bashkisë Roskovec znj.Majlinda Bufi inspektoi punimet në rrugën “Qazim Hoxha”. Puntorët janë duke vazhduar punimet për ndërtimin e trotuarit dhe zhvendosjen e shtyllave elektrike.
Punohet intesivisht në mënyrë që qytetit të Roskovecit ti shtohet sa më shpejtë një tjetër rrugë me parametra urbanë.
[lsvr_gallery images=”4395,4396,4397,4398″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

PROJEKTI ZHVILLIMOR KUMAN

Puna për projektin zhvillimor të qendrës së Kumanit vazhdon. Ditën e djeshme, më datë 12 dhjetor ishte vetë kryetarja e Bashkisë Roskovec znj. Majlinda Bufi e cila inspektoi punimet e bëra deri më tani. Shumë shpejt komuniteti i fshatit Kuman do të ketë një mjedis me parametra bashkohorë.
[lsvr_gallery images=”3815,3816,3817,3818″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

RILINDJE URBANE

Në njësinë administrative Kuman, vazhdojnë punimet për projektin zhvillimor të qendrës së Kumanit. Këto ditë puna ka vazhduar me lirimi e hapsirave publike. Punohet me ritme të larta që të përfundohet brenda afatit dhe komuniteti të ketë sa më shpejtë një ambjent bashkohorë.
[lsvr_gallery images=”3668,3669,3670,3671,3672″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

RILINDJE URBANE

Në ditën e sotme më datë 22.11.2016, në Bashkinë Roskovec u inspektua zbatimi i tre projekteve : Unaza e qytetit , Projekti Zhvillimor për fshatin Kuman dhe sistemimi, asfaltimi i rrugës së fshatit Kurjan , nga Ministria e Zhvillimit Urban znj. Eglantina Gjermeni dhe Kryetarja e Bashkisë znj. Majlinda Bufi. Këto investime, nga qendrat drejt zonave rurale, do të sjellin rigjallërimin e gjithë territorit të Bashkisë sonë. Gjthashtu u inspektua dhe projekti për rikonstruksionin e banesave të komunitetit Rom dhe Egjyptian, si një nga 10 Bashkitë përfituese të këtij fondi.
[lsvr_gallery images=”3619,3620,3621,3622,3623,3624,3625,3626,3627,3628,3629″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook