Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: Promovim libri

UNE MISNISTER?!…

Sot ishte një ditë e veçantë në qytetin e Roskovecit dhe jo vetëm. Sic dhe ishte lajmëruar, në Pallatin e Kulturës u bë promovimi i librit “Unë ministër?!…” i autorit Thoma Goga.Salla e Mbledhjes së Këshillit u mbush plot me lexues, mësues, drejtues të shkollave dhe bashkëqytetar. Takimi filloi me dhurimin e luleve kryetares së Bashkisë znj.Majlinda Bufi e cila ka qënë dhe do të jetë gjithmonë në mbështetje të projekteve kulturore. Të pranishëm në këtë promovim libri ishin historian i njohur z.Ilirjan Gjika, shkrimtari z.Mystehak Xhemali, botuesja e nderuar znj. Fatmiroshe Xhemalaj, redaktorët Përparim Hysi, Faslli Canaj dhe gjenerali Myslym Pashaj të cilët mbajtën nga një fjalim dhe uruan autorin për këtë libër të shkëlqyer dhe plot vlera që ju shtua jo vetëm qytetit të Roskovecit.
Për tu vlersuar është dhe përshëndetja e kryetares së Bashkisë znj.Majlinda Bufi e cila vlersoi aktivitetin e organizuar, uroi dhe shprehu vlersimet e saj për shkrimtarin dhe gjithë të pranishmit.
Ajo gjithashtu theksoi se mbështetja e saj nuk do të mungoj asnjëherë për këto evenimente.

[lsvr_gallery images=”3894,3893,3892,3891,3890,3889,3888,3871″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

Facebook
Facebook