Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: Panairi i zejtarisë

PANAIRI I ZEJTARISË

Në Tiranë u hap panairi i zejtarisë nga data 16, 17 dhe 18 dhjetor 2016. Bashkia Roskovec në bashkëpunim me disa nga zejtarët që ushtrojnë aktivitetin e tyre u paraqit me një pavion të veçantë. Sipas strukturës së mallrave në këtë panair mund të promovoheshin dhe prodhimet BIO të zonës. Në këtë panairi u paraqitën zejtarë nga e gjithë Shqipëria. Midis pjesëmarrësve ishin Ivan Toro me prodhimin e vajit të ullirit, Jeta Hoxha me punime artistike si çentro, bluza, peceta, shami etj, Nexhmije Askushi – Bashkurti me kostume popullore, Nimete Kalliri gjithashtu me punime artistike dore, Lyter Toro me prodhimin e verës, Ramiz Sheme me punime metalike e pajisje shtepiake. Gjatë ditëve të panairit asistoi edhe Drejtori Artit e Kulturës z. Thoma Goga dhe Specialistja e Shërbimit Komunitar znj.Elfrida Goga.
Edhe ky panair ishte në kuadër të promovimit të aktivitetit që ushtrohet në Bashkinë e Roskovecit.

[lsvr_gallery images=”3864,3865,3866,3867,3868″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook