Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: njeriu i vitit 2016

NJERIU I VITIT 2016

“ Njeriu i Vitit 2016” është një nga aktivitetet e organizuara për herë të parë nga Bashkia Roskovec. Një iniciativ kjo e Kryetares së Bashkisë Znj. Majlinda Bufi, jo vetëm për të identifikuar profesionistët më të spikatur në 10 fusha të ndryshme por dhe një traditë kulturore e cila do i shërbejë shoqërisë dhe gjithë komunitetit për të marr shëmbull. Ditën e sotme në ambientet e Pallatit të Kulturës, “Njeriu i Vitit 2016″ ka marrë formën e tij zyrtare në një ceremoni të ndarjes së çmimeve por edhe aktiviteti kulturoro-artistik. Fjalën e mirëseardhjes e mbajti kryetarja e Bashkisë Znj. Majlinda Bufi e cila falenderoi të gjithë të pranishmit, uroi fituesit dhe shprehu se ky aktivitet për evidentimin e më të dalluarëve përmes titullit simbolik “Njeriu i Vitit” do të jetë një shëmbull i mirë suksesi dhe për vitet në vazhdim. Të pranishëm në këtë ceremoni ishin Drejtori i programit USAID z. Kevin McLaughlin, Prefekti i qarkut Fier z. Xhevit Bushaj, Deputetja znj. Antoneta Dhima, Kryetarja e Bashkisë Patos znj. Rajmonda Balili dhe gazetarja znj. Alma Çupi. Salla ishte e mbushur me banorë të Bashkisë të cilët e ndoqën me interest të madh këtë aktivitet që u zhillua për herë të parë. Më të veçantë këtë ceremoni e bënë prezenca e aktorëve të njohur znj. Hajrie Rondo, z.Fatmir Xhelili dhe z.Astrit Hasani të cilët me recitimet e tyre siç vetëm ata dinë, i emocionuan të gjithë të pranishmit..
Gjatë ceremonisë u ndan çmimet për 10 profesionistët më të spikatur të Bashkisë të cilët dolën fitues nga votimi i komunitetit. Gjithashtu u shpërndan dhe çertifikate mirënjohje për aktoren Hajrie Rondo , gazetaren Alma Cupi si dhe për mësuesen Dafina Goga pas vdekjes.
Një aktivitet ky për të nxjerr në pah vlerat njerëzore.

[lsvr_gallery images=”4135,4136,4137,4138,4139,4140,4141,4142″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

” NJERIU I VITIT 2016 “

Një mbremje e shumëpritur nga të gjithë.
Në këtë fundvit për herë të parë Bashkia Roskovec, nën kujdesin e veçantë të Kryetares së Bashkisë znj.Majlinda Bufi, organizoi mbremjen Gala.
Vlera më e madhe e një qyteti janë banorët e tij. Në këtë mbremje Gala morën pjesë personalitete, banorë të Bashkisë Roskovec me profesione të ndryshme të cilët kanë dhënë kontribut të veçantë në fusha të ndryshme të jetës së qytetit.
Të pranishëm në këtë mbremje ishin drejtori i Drejtorisë Arsimore Fier, zv\Ministër Shteti për Çështjet Vendore dhe përfaqësues të USAID-it.
Më të veçantë këtë mbremje e bënë prezenca e familjes Qerimaj dhe aktorja e shumë njohur znj. Hajrie Rondo.
Kryetarja e Bashkisë znj.Majlinda Bufi shpërndau dhe çmimet e mirënjohjes për mësuesen që rriti dhe edukoi shumë breza, pas vdekjes znj. Dafina Goga, çmim mirënjohje për aktoren e dashur nga të gjithë znj. Hajrie Rondo dhe gazetaren znj.Alma Çupi.
Gjatë kësaj mbremje N/Kryetari i Bashkisë z. Isa Hoxha bëri prezent listën e bizneseve dhe i falenderoi për kontributin e tyre i cili do të shkojë në ndihmë të familjeve në nevojë.
Komisionet qytetare prej më shumë se njē muaj punë ,si dhe votimi i komunitetit , kanë shpallur dje vlerësimet për:
“Shkolla më e mirë ” – Adem Vrapi Roskovec
” Mësuesi/ja më i/e mirë” – Sofika Pelo
“Nxënësi/ja më i/e mirë ” – Ervisa Grembi
“Infemieri/ja më i/e mirë “- Manushaqe Çepele
“Fermeri/ja më i/e mirë ” – Uran Lushka
“Blegtori/ja më i/e mirë ” – Bashkim Hatia
“Sipërmarrësi/ja më i/e mirë”-Kujtim Kapo
“Kryetari më i mirë i fshatit ” – Vladimir Shehu
“Punonjësi/ja më i/e mirë e Bashkisë” – Rakip Hazizaj
“Sportisti/ja më i/e mirë ” – Redian Hatia
Qytetarët modelë të vitit 2016 në Bashkinë Roskovec !

[lsvr_gallery images=”3935,3936,3937,3938,3939,3940,3941,3942,3943,3944,3945,3946,3947″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook