Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: ndihme komunitetit

NJE LAJM I MIRE

Një lajm i mirë për familjen Fisheku !
Jo vetëm mbështetje material por edhe morale.
Për t’i ardhur në ndihmë familjes Fisheku , në fshatin Vidhisht të Njësisë Adminstrative Kuman, e cila jetonte në tendën provizore të ofruar nga Bashkia Roskovec, kryetarja e Bashkisë znj.Majlinda Bufi , arriti sigurimin e një fondi të posatshëm për fillimin e menjëhershëm të ndërtimit të një shtëpie të re.
Filloi studimi i terrenit dhe matjet për nisjen e menjëhershme të punimeve. Bashkia Roskovec në bashkëpunim me Kryqin e Kuq dhuruan disa pako për t’i ardhur sadopak në ndihmë familjes Fisheku.
Jemi gjithmonë në ndihmë të komunitetit.
[lsvr_gallery images=”3708,3709,3710,3711,3712,3713,3714″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook