Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: mbledhje këshillit

MBLEDHJE E KËSHILLIT BASHKIAK

Ditën e premte më datë 25 Nëntor 2016 u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak. Në këtë mbledhje mori pjesë edhe kryetarja e Bashkisë zj. Majlinda BUFI. Në rendin e ditës ishin këto probleme:
1. Miratimi i ndihmave ekonomike për muajin Nëntor 2016
2. Për zëvendësimin e vendeve vakante në Komisionet e Përhershme të Këshillit.
3.Për miratimin e ndryshimeve në Buxhetin e Bashkisë për vitin 2016.
Për këto e probleme të tjera që u trajtuan në mbledhje të Këshillit Bashkiak u dhanë shpjegime nga stafi drejtues i Bashkisë dhe nga vetë kryetarja znj. Majlinda Bufi. Në fund u morën vendimet përkatëse.
[lsvr_gallery images=”3657,3658,3659,3660,3661,3662″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook