Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: 1 Qershori

KONCERT FËMINOR

I Qershori i këtij viti gjallëroi skenën dhe sallën e Pallatit të Kulturës Roskovec. Fëmijët e kopshteve të qytetit Roskovec shpërthyen me zërat gazmorë. Këngë, valle e recitime, skena improvizimi u pëlqyen nga prindërit që mbushnin sallën. Në emër të Bashkisë Roskovec përshëndeti zëvendëskryetari Afrim Plaka. Fotoreportazhi sjell pamje nga ky koncert. Koncerte të tilla u zhvilluan në shumë kopshte të Bashkisë Roskovec. Shpejt do të kemi një fotoreportazh përmbledhës edhe nga kopshtet e fshatrave.
Edhe një herë: GËZUAR 1 QESHORIN, FËMIJË TË DASHUR!
[lsvr_gallery images=”1735,1736,1737,1738,1739,1740,1741,1742,1743,1744,1745,1746,1747,1748,1749″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

1 Qershor – Gëzojnë fëmijët

Dita e 1 Qershorit edhe në kopshtet e shkollat e Bashkisë Roskovec solli gëzim e hare. Që në orën 9 salla e Pallatit të Kulturës gumëzhiu nga zërat e gëzuar të fëmijëve të kopshteve të qytetit Roskovec.
Kurse në orën 11 kryetarja e Bashkisë zj. Majlinda BUFI priti një grup fëmijësh, përfaqësues nga të gjitha shkollat e bashkisë. Fëmijët me tufa lulesh mbushën zyrën e kryetares e cila u rezervoi një pritje të ngrohtë. Në mesazhin e urimit zj. Majlinda uroi fëmijët me rastin e 1 Qershorit duke shprehur edhe dëshirën që jeta e tyre të jetë sa më e lumtur. Duke marrë nga një çokollatë fëmijët shprehnin e dëshirat e tyre. Dikush u ul edhe në karrigen e kryetares duke ndezur dëshirën që një ditë mund të bëhet edhe kryetar.
Pastaj disa foto zyrtare para bashkisë me të gjithe fëmijët dhe mësuesit që i shoqëronin.
Për disa nga fëmijët më të dalluar u shpërndanë çertifikata.

[lsvr_gallery images=”1710,1711,1712,1713,1714,1715,1716,1717,1718,1719,1720,1721,1722,1723,1724,1725,1726,1727,1728,1729,1730,1731,1732″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook