Sektori i gjelbërimit vazhdon me intensitet punën e nisur muaj më parë. Parcelat e mbjella tani kanë nevojë për pastrim, ujitje dhe korrjen e barit. Edhe në rrugë e trotuare po punohet për pastrimin e tyre.
Fotoreportazhi i radhës sjell pamje nga ky sektor.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).