Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sektorë në Varësi Direkte të Kryetarit

I. Sektori I Auditit të Brendshëm
Përgjegjës Sektori: Gëzim Habili
Email: gezim.habili@bashkiaroskovec.gov.al
II. Sektori I Zbatueshmërisë së Investimeve
Përgjegjës Sektori: Arben Dukaj
Email: arben.dukaj@bashkiaroskovec.gov.al
CV: Kliko Këtu
III. Sektori I Shërbimit të Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpetimi
Shef Shërbimi: Eltjon Hyska
Email: eltjon.hyska@bashkiaroskovec.gov.al

Facebook
Facebook