Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ripërtëritje e bujqësisë

Zgjidhje përfundimtare, për një problem shumëvjeçar ✔️
Është ndërtuar stacioni i pompimit, ndërhyrje e domosdoshme për t’u ardhur në ndihmë fermerëve të Jagodinës , por jo vetëm .
Ky stacion do të mundësojë mbulimin me vaditje në të gjithë sipërfaqen e kësaj zone, duke rritur njëkohësisht cilësinë dhe sasinë e prodhimit të “stepur” ndër vite si pasojë e mungesës së ujitjes në kohë dhe sasi.
#NëMbështetjeTëFermerëve
#RipërtëritjeBujqësisë
#BashkiaRoskovec

[lsvr_gallery images=”5079,5080,5081,5082,5083,5084″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x