Punëtorët e Sektorit të Shërbimeve kanë ditë që kanë filluar pastrimin e kanalit vaditës V 35 Arapaj- Suk 2. Deri më tani, 3.2 km gjatësi ka pësuar një rehabilitim të plotë që nga pastrimi dhe thellimi i tij. Puna do të vazhdojë në të gjithë gjatësinë e këtij kanali prej 4.8 km. Rifunksionimi i këtij kanali do të sigurojë vaditjen e qindra hektarëve tokë.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).