Vazhdojmë të punojmë çdo ditë në të gjithë territorin e bashkisë Roskovec, për më shumë investime dhe shërbime në interes të qytetarëve tanë.
Së shpejti banorët e Kurjanit do të kenë një rrugë brenda të gjitha standarteve.
Pas zgjerimit të hapsirave në të gjithë gjatësinë e rrugës ka vazhduar shtrimi me çakull dhe stabilizant. Punohet çdo ditë që sa më shpejt territorit të bashkisë t’i shtohet një tjetër rrugë me parametra urban.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).