Rikualifikimi Urban ka dhënë rezultatet e veta në shumë fshatra të bashkisë tonë. Nga ky projekt kanë filluar të ndihen ndryshimet dhe në fshatin Suk 2, Njësia Administrative Strum.
Punohet çdo ditë për projektin zhvillimor të qendrës Suk 2.
Rezultati i pritshëm: një ambient bashkëkohorë me të gjitha parametrat urban.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).