Ju urojmë një ditë të mbarë me pamjet nga punimet në bllokun nr. 2, Roskovec, për rikualifkimin urban të qendrës së Roskovecit.
📌Ky projekt do të sigurojë një ndryshim rrënjësor të urbanizimit të qendrës së qytetit.
📌Të vendosur për t’i dhënë Roskovecit një vepër infrastrukturore që do të përmirësojë standartin e jetës së qytetarëve.
📌Ky është një premtim i mbajtur ,por në të njëjtën kohë dhe angazhimi ynë për t’i shtrirë investimet në çdo cep të territorit të bashkisë.
#RikualifikimiUrbanIQendrësRoskovec
#EGjithëVëmendjaTeQytetarët

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).